Servicii

Cine suntem

PROMOAUTO SRL este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere de pe piața din Moldova. Una dintre direcțiile companiei este producția de semifabricate refrigerate.

Oferim

Compania oferă un nou produs de alimente refrigerate gata preparate și semifabricate congelate sub numele de marcă "GUSTLANDIA". Produs 100% natural.De asemenea, a dezvoltat o linie cu o gamă largă de produse culinare. 

Calitatea

Acestea  produse sunt realizate din materia primă de cea mai înaltă calitate furnizată de producătorii autohtoni.Vă oferim doar produse de cea mai înaltă calitate, produse conform normelor stricte și celor mai rafinate gusturi. Toate sosurile, inclusiv maioneza, sunt preparate în producția noastră numai din materii prime naturale.

Sintemi mindri

În producție, Nu folosim produse care conțin conservanți, coloranți, potențiatori de arome, arome sau organisme modificate genetic.Termenul de valabilitate a produselor noastre este asigurat prin utilizarea tehnologiilor avansate în producție și ambalare.

Respectarea tradițiilor

Apreciem și ne respectăm tradițiile și cultura. Prin urmare, meniul noului proiect „GUSTLANDIA” include preparate din bucătăria națională

Invităm pentru colaborare

Magazine, restaurante, cafenele, baruri, hoteluri,benzinării etc. Parteneriat cu prețuri flexibile și oferte speciale.

Priorități

Acordăm o atenție deosebită respectării tuturor cerințelor și standardelor Republicii Moldova. Securitatea produselor și sănătatea consumatorilor este prioritatea principală a companiei noastre!